TMIT Informatika
önállólabor


Témák az Intraweben

Villamos szakiránylabor hirdetmények
(kivéve az M.Sc-s tárgyakat)

M.Sc, VITMM905 VITMM911 Informatika Diplomatervezés
A regisztráció rendje és a félév lebonyolítása

 

A tárgy a diplomaterv előkészítésének és egyben a korábbi önállólaborok folytatásának tekinthető. A tárgy lebonyolítása is az előző féléves laborokhoz hasonlóan történik:

 

o      Aki az előző féléves témáját folytatja, annak ki kell íratnia a konzulensével egy témát az intraweben, majd erre jelentkeznie kell.

o      Aki témát szeretne váltani, annak az előző félévhez hasonlóan, szintén az intraweben kell új témát találnia magának. Azonban az ebben a félévben meghirdetett témák elsősorban nem ennek a tárgynak a hallgatóit célozzák meg, így a téma konzulensével egyeztetni kell, hogy tud-e az adott témában több feladatot adni, mivel az induló tárgyak csak heti 2 vagy 4 órásak.

o      A témaválasztásnál/váltásnál vegyétek figyelembe, hogy a Diplomaterv és záróvizsga szabályzat a diplomatervezés két féléve között már nem enged további témaváltást, vagyis a most kiválasztott témában és konzulenssel kell majd a jövő félévben elkészítened a diplomaterved.

 

o     A használandó jelszó: '08inflab'.

o     A munkatervre egy durva minta itt olvasható.

o     Az elnevezési konvenció: <vezeteknev_kersztnev>.txt, vagy <vezeteknev_keresznev>.rtf, stb. A fájlnevekben ékezetes betűket NE használjatok! (Pl. Fülig Jimmy beszámolója a fulig_jimmy.doc fájl.) A feltöltött fájlok biztonsági okokból csak listázhatók, nem törölhetők, nem módosíthatók, nem olvashatók (plágium elkerülése miatt). Ezért ha valamit elrontottatok, vagy névegyezés esetén a <vezeteknev_keresztnev>-2.doc, <vezeteknev_keresztnev>-3.doc, stb. a használandó konvenció!

o     (Ha gond van a feltöltéssel.)

o     A munkaterv késedelmes leadása a féléves jegy lerontását eredményezi, de erre még így is csak a 7. oktatási hét végéig van lehetőség. A késés mértékét a hanyagsági faktorral vesszük figyelembe a félévi osztályzatnál.

 

 

A tárgykövelelmények es a tárggyal kapcsolatos további tudnivalók, valamint a beszámolók rendjével kapcsolatos félévközi hirdetmények
a
http://inflab.tmit.bme.hu/10t/IMscdiplterv1.shtml címről érhetők el.

 

 

Jó munkát kíván


                                                            Vámos  Péter
                                                              tárgyfelelős

 

 


Utolsó módosítás: 2010.02.02. Vámos Péter